Meni
Neki tekst

PT-RK13K – najmanji Panasonic laserski projektor

Laserski projektor oznake PT-RK13K Panasonic koji je prvi put predstavljen na sajmu ISE je najmanji projektor takve vrste u svetu. Ova tehnologija daje izuzetno kvalitetnu sliku sa rezolucijom od 4K. Procesor nove generacije De­tail Cla­ri­ty Pro­ces­sor analizira potrebne informacije kako bi optimizovao piksele da se stvori glatka i detaljna slika sa visokim kontrastom. Pored ovog modela […]

Laserski projektor oznake PT-RK13K Panasonic koji je prvi put predstavljen na sajmu ISE je najmanji projektor takve vrste u svetu. Ova tehnologija daje izuzetno kvalitetnu sliku sa rezolucijom od 4K.

Procesor nove generacije De­tail Cla­ri­ty Pro­ces­sor analizira potrebne informacije kako bi optimizovao piksele da se stvori glatka i detaljna slika sa visokim kontrastom.

PT-RK13K Panasonic laserski projektor
Pored ovog modela u ovoj seriji nalaze se i tri-chip DLP projektora, laserski RZ12K PT i PT-RS11K svetlosti izlaz sa 12.000 lumena. Ovi laserski projektori poseduju tehnologiju sa osvežavanjem od 120 Hz i 12.000 izlaz svetlosti u VUKSGA rezoluciji, KSGA respektivno.
Projektor je opremljen sa dve laserske optičke jedinice a novi sistem za hlađenje pomoću tečnosti smanjuje buku u toku rada i povećava performanse izvora laserskog svetla.
PT-RK13K će biti lansiran ove jeseni a model PT-PT-RZ12K i RS11K se pojaviti na policama prodavnica krajem ovog leta.

Izvor: www.itnews.skOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite