Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje ozvučenja

Vršimo donošenje opreme na adresu održavanja događaja, montažu i podešavanje i demontažu opreme nakon završetka događaja

Iznajmljivanje ozvučenja u Beogradu je još jedna u nizu audio/video usluga koju vam pruža FVM studio Beograd. Ako želite da organizujete rođendansku proslavu, punoletstvo, događaj ili koncert, mi imamo baš sve što vam je potrebno kako bi svaki vaš događaj protekao u odličnoj atmosferi uz sjajan i kvalitetan zvuk.

Vršimo donošenje opreme na adresu održavanja događaja, montažu i podešavanje i demontažu  opreme nakon završetka događaja. Možete pogledati ponudu ozvučenja na našem sajtu ozvucenje-rasveta.com/ozvucenje/

Iznajmljivanje ozvučenja

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite