Meni
Neki tekst

3D mapping fasade

3D mapping je tehnologija kojom se, pomoću projektora i posebnog softvera, slika ili video projektuju na objekte. Video se kombinuje sa zvukom kako bi se u potpunosti postigao efekat realnosti projektovane slike.

U prilici smo da Vam ponudimo uslugu 3D mapiranje zgrada.

3D mapping je tehnologija kojom se, pomoću projektora i posebnog softvera, slika ili video projektuju na objekte. Video se kombinuje sa zvukom kako bi se u potpunosti postigao efekat realnosti projektovane slike.

Objekti na koje se projektuje slika mogu biti zgrade, unutrašnjost prostorija, plafon, razne građevine…

Poseban softver omogućuje da se uskladi slika iz nekoliko projektora i tako pokriju objekti nepravilnog oblika.

FVM STUDIO iz Beograda je jedna od retkih kompanija u Srbiji koja se bavi 3D mapping-om zgrada.

Primer mapiranja zgrade visine 50m X 70m za firmu Kumev Brothers

 

3D mapiranje u službi marketinga

Usluga 3D mapiranja zgrada je idealna za promotivne aktivnosti, isticanje logoa firme, promociju proizvoda ili usluga. Slika ili video mogu biti projektovani na bilo kojoj površini što znači da će Vaš proizvod ili reklama privući pažnju velikog broja prolaznika.

3D mapiranje objekata na koncertima

Kod organizovanja koncerata u zatvorenom prostoru kao što su hale i slično, uz pomoć 3D mapping tehnologije moguće je projektovati sliku ili video na plafon i zidove objekta čime će se publika staviti u centar događaja.

Pozovite nas na 064/518-0297 i zakažite sastanak!

 

Ukoliko organizujete koncert ili neki drugi događaj, osim 3D mapiranja objekta, u ponudi imamo i ozvučenje i rasvetu za iznajmljivanje.

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite