Meni
Neki tekst

Projekcija na izlozima

Boja se nanosi na unutrašnju stranu staklene površine (prozora, izloga) čime se dobija projekcioni ekran. Kad se projektor postavljen unutar objekta usmeri na staklenu površinu premazanu ovom bojom, dobija se jasna projekciona slika na suprotnoj strani (spolja).

Šta je S-Paint?

S-Paint (Screen Paint) je revolucionarna boja koja svaku staklenu površinu pretvara u projektorski ekran visoke rezolucije. Premažite valjkom iznutra staklenu površinu i dobili ste novi ekran za projektovanje!!!

S-Paint boja se može koristiti za potrebe reklamnih kampanja, organizovanja raznih događaja…

Boja se nanosi na unutrašnju stranu staklene površine (prozora, izloga) čime se dobija projekcioni ekran. Kad se projektor postavljen unutar objekta usmeri na staklenu površinu premazanu ovom bojom, dobija se jasna projekciona slika na suprotnoj strani (spolja).

Boja se nanosi valjkom a jedno pakovanje dovoljno je da pokrije površinu od 4m2. Nakon što se osuši staklena površina dobija svojstva ekrana za unutrašnje projektovanje. Kad prestane potreba za projekcionim ekranom, S-Paint možete lako ukloniti, vraćajući staklenoj površini pređašnji izgled.

 

https://youtu.be/La7SrX73tTA

Nanošenje boje

 1. Priprema površine
  Očistiti unutrašnju stranu površine za bojenje. Vlaga, ulje ili prašina mogu izazvati mrlje ako površina nije dovoljno čista.
 2. Zaštitite zaštitnim trakama okolnu površinu.
  Najbolje vreme za nanošenje premaza je po oblačnom vremenu ili kasno popodne kako bi se izbeglo direktno izlaganje sunčevim zracima i toploti za vreme bojenja.
 3. Priprema boje
  Dobro promućkati boju
  Sipati boju u posudu za farbanje i valjanjem, lagano naneti boju na valjak
  Lagano iscediti višak boje sa valjka
 4. Nanesite boju na staklenu površinu krećući se valjkom od vrha prema dnu (mogu se pojaviti tragovi preklapanja ali oni će prirodno nestati kad se boja osuši)
 5. Nakon završetka, obavezno uklonite zaštitne trake, pre nego što se boja osuši
  Boju sa prozorskog rama ukloniti papirnim ubrusima ili tkaninom.
 6. Nakon 30 minuta (ili više zavisno od vlažnosti vazduha, toplote), premaz je spreman za projektovanje slike.

Fizičke karakteristike S-Paint boje:
Boja : Mat-Bela
Pakovanje: 150ml – Dovoljno za 4 kvadratna metra
Pozadinska reflektujuća emulzija za pozadinsko projektovanjeOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite