Meni
Neki tekst

Usluge

Nazovite nas telefonom da se dogovorimo 064/518 02 97 Obavezno zakazivanje termina

Nazovite nas telefonom da se dogovorimo 064/518 02 97
Obavezno zakazivanje termina


Usluga iznajmljivanja projektora
Iznajmljivanje projektora

Projektori iz naše ponude su vrhunskog kvaliteta, sa kristalnom slikom živopisnih boja pogodni za prezentacije, koncerte, sajmove, žurke… ili gledanje filmova, utakmica i proslave rođendana

Iznajmljivanje platna za projektor
Iznajmljivanje platna

U ponudi imamo platna raznih dimenzija: 180x180cm, 250x250cm, 300x400cm, 400x600cm. Rolna sa platnom se automatski uvlači po sistemu roletne i jednostavno zakači na stalak. Platna mogu imati prednju i zadnju projekciju slike sa projektora.

iznajmljivanje televizora za sajam
Iznajmljivanje televizora

Televizori sa HD i UHD rezolucijom daju jasnu sliku sa prirodnijim bojama. Kod nas možete dobiti i iznajmljivanje 4k smart LED televizora koji se odlikuju fascinantnom slikom i velikim mogućnostima koje televizor poseduje.

Iznajmljivanje rasvete
Iznajmljivanje rasvete

U ponudi imamo uslugu iznajmljivanja rasvete za sve Vaše događaje od proslave rođendana, do žurki, koncerata, snimanja spotova i raznih drugih događaja.

Iznjmljivanje led ekrana
Iznajmljivanje LED ekrana

LED ekrani se mogu montirati na razne načine što Vam pruža širok spektar mogućnosti i upotrebe LED panela za najrazličitije namene.

Iznajmljivanje rasvete
Iznajmljivanje ozvučenja

Vršimo donošenje opreme na adresu održavanja događaja, montažu i podešavanje i demontažu opreme nakon završetka događaja

3D mapiranje zgrada
3D mapping fasade

3D mapping je tehnologija kojom se, pomoću projektora i posebnog softvera, slika ili video projektuju na objekte. Video se kombinuje sa zvukom kako bi se u potpunosti postigao efekat realnosti projektovane slike.

Iznajmljivanje bine
Iznajmljivanje i montaža bine

Iznajmljivanje i montaža bine sa svom pratećom opremom za koncerte, promocije, sportske događaje, takmičenja...

S-paint
Projekcija na izlozima

Boja se nanosi na unutrašnju stranu staklene površine (prozora, izloga) čime se dobija projekcioni ekran. Kad se projektor postavljen unutar objekta usmeri na staklenu površinu premazanu ovom bojom, dobija se jasna projekciona slika na suprotnoj strani (spolja).

Snimanje virtuelne ture
Virtuelne ture

Virtuelne ture su trenutno najmoderniji i najefikasniji način da potencijalnim klijentima prikažete vaše poslovne objekte.

Xbox 360
Iznajmljivanje Xbox 360

Microsoftov Xbox 360 je odličan izvor zabave za korisnike svih uzrasta, jer poseduje KINECT senzor koji omogućuje interakciju korisnika sa mašinom, što se ogleda u boljem doživljaju igranja.

Servis za projektore
Servis projektora

Umesto popravke, vršimo prodaju polovnih projektora sa garancijom

profesionalni fotograf
Profesionalno fotografisanje

Nvaši profesionalni fotografi mogu kvaltetno zabeleziti Vaše događaje, foto session sa studijskom rasvetom soft box ili foto kisobrani. Post produkcija i obrada u photoshopu

Oprema za simultano prevođenje
Oprema za simultano prevođenje

Oprema za simultano prevođenje. Marke Bosch do 200 slusalica i mikrofona. Iznajmljivanje kabine za dva prevodioca.

Snimanje i montaža
Snimanje i montaža

Snimanje u HD rezoluciji sa vise kamera, stativa, slide kam, glide kam, podvodne kamere, kran, uzivo montaza i projekcija na platnu, naša produkcija…

Stručna pomoć
Stručna pomoć

Nudimo Vam stručnu pomoć u realizaciji Vaših želja što se tiče tehnike a na osnovu našeg velikog iskustva u sektorima organizacije, realizovanja projekta, događaja i produkcije.

Event menadžment
Event menadžment

Ukoliko Vam je potreban event menadzer koji će brinuti o realizovanju i protokolu celokupnog projekta, naš studio raspolaže i menadžment timom.

VJ-ing prezetacije
VJ-ing prezetacije

Napravite Vaš događaj drugačijim. Dopunite muziku slikom-snimkom. Vizuelnim pristupom animirajte publiku i gledaocima priuštite nezaboravno iskustvo


Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite