Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Usluge

usluga-iznajmljivanja-projektoraUsluga iznajmljivanja projektora:

Ukoliko su Vam potrebni projektori , a ne zelite da ih kupite mozete iznajmiti kod nas. Imamo razlicitih snaga i rezolucija.

 

 

usluga-iznajmljivanja-platnaUsluga iznajmljivanja platna za projektor:

Na raspolaganju imamo razlicite dimenzije platna za projektore, sa razlitim projekcijama. Projekcija moze biti sa prednje i zadnje strane platna. Dimenzije platna su 180x180cm, 250x250cm, 350x450cm sva platna su samostojeca i mogu se postaviti bilo gde u prostoru. Poseduju podesavanja visine.

 

 

Iznajmljivanje UHD televizoraUsluga iznajmljivanja TV

Kod nas možete iznajmiti Plazma, LCD i LED HD i ultra 4K HD TV marke LG.

Iznajmljivanje televizora je idealno za fudbalske utakmice za kafiće i restorane, prezentacije…

 

S-Paint boja za staklo

Boja se nanosi na unutrašnju stranu staklene površine čime se dobija projekcioni ekran. Kad se projektor postavljen unutar objekta usmeri na staklenu površinu premazanu ovom bojom, dobija se jasna projekciona slika na suprotnoj strani (spolja).

 

 

Virtuelne ture

360-stepeni virtuelna tura je stalna reklama za vas na Google pretraživaču, koja privlači veliki broj novih klijenata. Uz pomoć Street View-a klijenti će moći da uđu u unutrašnjost vašeg prostora.

 

 

 

 

 

3D mapiranje zgrada3D mapiranje zgrada

Idealno za koncerte, promocije, izložbe, 3D mapping tehnologija omogućava da se na fasadama zgrada prikažu najrazličitiji video efekti.

 

 

 

Iznajmljivanje i montaža bine

Iznajmljivanje bine sa pratećom opremom za koncerte, manifestacije, promocije

 

vj-prezentacijeVJ-ing prezetacije:

Napravite Vaš događaj drugacijim. Dopunite muziku slikom-snimkom. Vizuelnim pristupom prikazite Vas dogadjaj drugacijim.

 

 

 

oprema-za-simultano-prevodjenjeOprema za simultano prevođenje:

Oprema za simultano prevođenje. Marke Bosch do 200 slusalica i mikrofona. Iznajmljivanje kabine za dva prevodioca.

 

 

 

usluga-ozvucenja-i-rasveteUsluga ozvucenja i rasvete:

Nudimo vam kompletnu uslugu za ozvučenje i rasvetu sa binom po sistemu ključ u ruke, sa osposobljenom ekipom ljudi, ton majstorom, DJ-om postavljanje opreme, montažu, demontažu, aktivno praćenje u toku programa, prevoz sa utovarom i istovarom. Od opreme za ozvucenje imamo mikrofone, pecaljke, zvucne kutije, miksete, stalke, bine, konstrukcije, pojacala, rasvetu, rotoglave, skeneri, strobovi,

 

usluga-fotografisanjaUsluge fotografisanja:

Ukoliko tražite drugacije, kvalitetnije naši profesionalni fotografi mogu kvaltetno zabeleziti Vaše dogadjaje, foto session sa studijskom rasvetom soft box ili foto kisobrani. Post produkcija i obrada u photoshopu. Izrada photobook-a. Snimanja venčanja Beograd, Novi Sad, Niš…

Vise na našem sajtu www.fotostudiombeograd.com

 

usluga-snimanja-i-montazeUsluge video snimanja i montaže:

Snimanje u HD rezoluciji sa vise kamera, stativa, slide kam, glide kam, podvodne kamere, kran, uzivo montaza i projekcija na platnu, naša produkcija…

Vise na nasem sajtu www.fotostudiombeograd.com

 

 

strucna-pomocStručna pomoc:

Nudimo Vam strucnu pomoc u realizaciji Vasih zelja sto se tice tehnike na osnovu naseg velikog iskustva u sektorima ogranizacije, realizovanja projekta, dogadjaja i produkcije.

 

 

 

event-managmentEvent menadžment:

Ukoliko Vam je potreban event menadzer koji će brinuti o realizovanju i protokolu celokupnog projekta, naš studio raspolaže i menadžment timom. Prepustite se event menadžerima nase produkcije koji su uvek spremni da preuzmu obaveze na Vašem događaju, Na Vama je samo da uzivate u dobro završenom poslu.

 

 

 

transport-i-montaza-opremeTransport, montaža i demontaža opreme:

Naš transport po sistemu ključ u ruke, sa timom tehničara brinu o Vašem događaju kako bi na vreme dostavili, montirali demontirali izdatu opremu. Jos jedna briga manje kada radite sa nama.

 

 

 

Servis projektora

Vršimo servis-popravku projektora po najpovoljnim uslovima, popravke
neispravnih delova. Servisiranje projektora vršimo u našem centralnom servisu a primamo na
servis projektore sa teritorije cele Srbije.

 

 

Nazovite nas telefonom da se dogovorimo 064/518 02 97
Obavezno zakazivanje termina