Meni
Neki tekst

Kako izabrati projektor

Projektor biramo na osnovu toga za koje namene nam treba.Ukoliko je prostor u kome koristite projektor više osvetljen, birate onaj koji ima veći ANSI (mera ukupne količine vidljivog svetla koje projektor emituje). Rezolucija je takođe jako bitna, a projektor veće rezolucije daje kvalitentiju sliku kada se prikazuje na većem platnu. Ako je projektor pored toga […]

kako-izabrati-projektor
Projektor biramo na osnovu toga za koje namene nam treba.Ukoliko je prostor u kome koristite projektor više osvetljen, birate onaj koji ima veći ANSI (mera ukupne količine vidljivog svetla koje projektor emituje).

Rezolucija je takođe jako bitna, a projektor veće rezolucije daje kvalitentiju sliku kada se prikazuje na većem platnu. Ako je projektor pored toga i svetlosno jači (veći mu je ANSI), to znači da on može da projektuje veću sliku sa manje gubitka kvaliteta proporcionalno udaljenosti.

Širokogugani projektor ili short throw se koristi kada treba repodukovati sliku sa male udaljenosti, kako bi se dobila sto veća slika npr. sa 1 metra možete dobiti sliku 2×2 metra. Mana mu je nejednaka osvetljenost.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, naše stručno osoblje je tu da Vam pomogne.

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite