Meni
Neki tekst

Virtuelne ture

Virtuelne ture su trenutno najmoderniji i najefikasniji način da potencijalnim klijentima prikažete vaše poslovne objekte.

Google Street View pruža milionima internet korisnika pregled panoramskih fotografijama od 360° i funkcioniše u stotinama gradova širom sveta. 360-stepeni virtuelna tura je stalna reklama za vas na Google pretraživaču, koja privlači veliki broj novih klijenata. Uz pomoć Street View-a klijenti će moći da uđu u unutrašnjost vašeg prostora, a prema Google podacima objekti sa virtuelnom turom imaju dvostruko veću verovatnoću da će pregled virtuelnog obilaska firme dovesti do veće interakcije korisnika.

 


POVEĆAJTE VIDLJIVOST NA GOOGLE-U

Kada se postavi virtuelna tura vašeg biznisa na Google servere, znatno se povećava vaša vidljivost u organskim pretragama na Google i Google Maps


BUDITE UPEČATLJIVI
Uz pomoć HDR tehnologije kreiramo fotografije koje su veoma privlačne posetiocima. Boje, osvetljenje, oštrina simuliraju način na koje ljudsko oko vidi.

Virtuelne ture prikaz na telefonu

PRATITE STATISTIKU

Svaka tura je povezana sa vašim nalogom na Google My Business što vam omogućava analiziranje posećenosti virtuelnih tura.

 


SOCIAL SHARING

Mogućnost da veoma jednostavno podelite vašu virtuelnu turu na socijalne mreže i ostavite originalan utisak na potencijalne i postojeće klijente.


Za vaš websajt
Virtuelne ture su trenutno najmoderniji i najefikasniji način da potencijalnim klijentima prikažete vaše poslovne objekte. Uzbudljiv i privlačan enterijer privlači mušterije da vas posete i fizički čime se jača i sam biznis.Ugradnja virtuelne ture na sajt povećava posećenost websajta i do 20%, dok se vreme koje korisnik provodi na vašem sajtu povećava i do 5 minuta!

Google pretraga
Virtuelne ture mogu dramatično da pojačaju vaš SEO. Prilikom pretrage na Google vaš biznis se pojavljuje sa mogućnošću direktnog pristupa vašem biznisu.
Ostanite ispred vaše konkurencije prikazivanjem vašeg biznisa na najvažnijem internet pretraživaču uz pomoć estetski savršenih virtuelnih tura.

Google Mape
Svaka virtuelna tura je integrisana i na Google Mapama. Prilikom pretrage vašeg biznisa klijenti imaju mogućnost da pristupe virtuelnoj turi direktno sa Google mape.Virtuelna tura se prirodno povezuje sa Google Street View. Biznis koji čija je virtuelna tura postavljena na Google ima prioritet prilikom pretrage.

Mobilni uređaji
Virtuelne ture se kreiraju u Responsive tehnologiji što omogućava da se ture prikazuju na svim uređajima na najbolji način. Podržani su i Android i Apple uređaji.Danas se najveći broj pretraga vrši preko mobilnih uređaja i veoma je važno da se vaš biznis može kvalitetno pregledati i na uređajima sa manjim ekranima.

 

Kako teče proces?

 

Uz našu pomoć postaje moguće da dovedete klijente na vašu lokaciju gde god da se nalaze.

 

FOTOGRAFISANJE LOKACIJE
Naš sertifikovani fotograf će predstaviti vašu lokaciju na najbolji i najefektniji mogući način.
OBRADA MATERIJALA
Svaka fotografija se detaljno obrađuje i spaja u 360-stepeni panoramu koja je deo vaše vituelne ture.
INTEGRACIJA NA GOOGLE
Svaka tura je integrisana u Google servise u cilju jačanja SEO, korisničkog iskustva i povećanja broja poseta.

WEBSITE I DRUŠTVENE MREŽE
Integracija virtuelne ture u vaš websajt i društvene mreže generiše veći broj poseta a samim tim i veći broj klijenata.
GOOGLE VERIFIKACIJA
Kao Google Trusted Partner mi automatski verifikujemo vaš Google biznis što rezultuje boljom pozicijom u pretragama.
VIRTUELNA REALNOST
Na kraju procesa vaša virtuelna tura je spremna za preglede i ulistana je u Google servise.


Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite