Meni
Neki tekst

Kako podesiti i povezati projektor

Kako podesiti i povezati projektor? 1) Prvo je potrebno povezati kablove: naponski, zatim VGA ili HDMI do laptopa ili računara. 2) Pritisnuti power dugme, izoštriti sliku ručno sa objektivom, okretanjem levo ili desno. 3) Potom podesite visinu nožica ispod projektora kako bi slika bila u ravni. Nakon što je slika izištrena i jasna, možete je […]

Kako podesiti i povezati projektor?

kako-povezati-projektor

1) Prvo je potrebno povezati kablove: naponski, zatim VGA ili HDMI do laptopa ili računara.

2) Pritisnuti power dugme, izoštriti sliku ručno sa objektivom, okretanjem levo ili desno.

3) Potom podesite visinu nožica ispod projektora kako bi slika bila u ravni. Nakon što je slika izištrena i jasna, možete je dodatno poboljšati uz MENI, a u koji ulazite pritiskom na istoimeno dugme na projektoru.

Uz pomoć vizuelnog uputstva, možete lako podesiti parametre slike.

Nakon završetka korišćenja, isključujete projektor pritiskom na dugme Power. Potrebno je sačekati 5-10 minuta da se lampe ohlade, pa tek onda projektor možete da isključite iz struje.

Skinite uputstvo u vidu slike odavde i prenesite je na Vaš mobilni aparat, tablet ili odštampajte, u slučaju da na mestu povezivanja projektora nemate pristup internetu.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite