Meni
Neki tekst

Laserski projektori omogućuju jasnije 3D filmove

17. septembar 2014 Ova nedelje, prvi put u istoriji, bioskopska publika je gledala laserski projektovan 3D film u istom kontrastu koju ima standardna 2D verzija. Christie je novi, digitalni 6P projektorski sistem koji će koštati čak 10 puta više od tradicionalnih 2D projektora. Nedavno istraživanje tržišta pokazalo je da je publika u SAD 2009. godine […]

Laserski 3D projektori

Laserski 3D projektori

17. septembar 2014

Ova nedelje, prvi put u istoriji, bioskopska publika je gledala laserski projektovan 3D film u istom kontrastu koju ima standardna 2D verzija.

Christie je novi, digitalni 6P projektorski sistem koji će koštati čak 10 puta više od tradicionalnih 2D projektora.

Nedavno istraživanje tržišta pokazalo je da je publika u SAD 2009. godine više volela gledati 3D verziju filmova ali sada favorizuju 2D zbog ipak bolje oštrine slike.

Novi sistem ima za cilj da stvori svjetlije, oštrije i jasnije 3D gledanje filmova.
Novi projektorski sistem koristi dva projektora koji šalju odvojene slike u isto vrieme, čime su obe verzije svjetlije.

Umesto korištenja polarizacije za razdvajanje slike, novi sistem upotrebljava lasere koji koriste različite kombinacije svetlosnih talasnih dužina, koji omogućuju da se na platnu jasno vidi svaka boja.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite