Meni
Neki tekst

LG mini projektori sa vekom trajanja od 10 godina

Prenosivi projektori postaju sve popularnija tehnologija među korisnicima, prvenstveno zbog svoje portabilnosti i mogućnosti korišćenja u gotovo svakoj situaciji, bilo da je u pitanju posao ili zabava, napolju ili unutra. A sa napretkom LED tehnologije, korisnici više ne moraju da brinu za radni vek ovih uređaja. Zapravo, LG reklamira svoje najnovije Minibeam pico projektore sa […]

Prenosivi projektori postaju sve popularnija tehnologija među korisnicima, prvenstveno zbog svoje portabilnosti i mogućnosti korišćenja u gotovo svakoj situaciji, bilo da je u pitanju posao ili zabava, napolju ili unutra. A sa napretkom LED tehnologije, korisnici više ne moraju da brinu za radni vek ovih uređaja. Zapravo, LG reklamira svoje najnovije Minibeam pico projektore sa radnim vekom od preko 30.000 sati, odnosno 10 godina korišćenja po osam sati dnevno.

LG Minibeam Pro PF1500

LG Minibeam Pro PF1500 je kompleksniji od dva nova modela. Projektuje rezoluciju od 1920 x 1080 Full HD, na maksimalnoj daljini od 3,96 metara, a pokriva od 120 inča po dijagonali. Ovaj projektor ima i optički zum. Tu je Bluetooth audio za konekciju sa zvučnicima, sound barom ili slušalicama. Sve ovo teško je samo 1,5 kg.
Manji i lakši model – Minibeam TV PW800, namenjen je korišćenju u zatvorenim prostorima više nego napolju, posebno zato što ima osvetljenje od 800 ANSI lumena, za razliku od 1400 lumena Pro verzije. Ovaj model je težak 0,6 kg, koristan je za prezentacije i ima jednu specijalnu funkciju. Minibeam TV PW800 ima ugrađen TV tuner, što ga čini prvim mini projektorom sa ovom mogućnošću. Projektor podržava rezoluciju od 1280 x 800 u rasponu od 100 inča po dijagonali.

Minibeam TV PW800

Izvor: benchmark.rs , slashgear.comOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite