Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Kompanija LG predstavlja Bluetooth MiniBeam projektor

Kompanija LG Electronics, sledećeg meseca, planira da predstavi na tržištu Evrope, svoj novi multi-funkcionalani Bluetooh MiniBeam projektor, model PW700.

LG projektor MiniBeam PW700

LG projektor MiniBeam PW700

Projekotor koji kompanija želi da promoviše je lako prenosiv uređaj koji projektuje jasnu sliku sa velikom paletom boja na bilo kojoj ravnoj površini.

Ovaj projektor, uz korišćenje Bluetooth tehnologije, može da bežično prenosi zvuk visokog kvaliteta na bilo koji kompatibilni audio sistem. Dimenzije projektora su 172mm x 117mm a težina 580g.

Sa jačinom od 700 ANSI Lumen-a, odnosom kontrasta 100.000:1 i slikom od 1280 x 800 piksela, model PW700 može da pretvori bilo koji ravan prostor u projektorsko platno. Zbog lake prenosivosti, idealan je za sve poslovne ljude koji mnogo putuju i žele da na bilo kom mestu budu u mogućnosti da gledaju TV u visokoj rezoluciji. Možete ga poneti i na odmor i uživati gledajući omiljene filmove, gledajući utakmice ili Youtube klipove na ovom mini projektoru.

Putem WiDi, Miracast i HDMI, možete lako i jednostavno da pristupate sadržaju sa laptopova, smart telefona i drugih uređaja.

LG PW700 će biti dostupan na tržištima Evrope od septembra, a uređaj će biti prikazan na IFA 2014 sajmu u hali 11.2 u Messe Berlinu, od 5. do 10. septembra.

LG projektor MiniBeam PW700

LG projektor MiniBeam PW700

Similar posts