Meni
Neki tekst

Bioskopski doživljaj uz ViewSonic PJD5555w projektor

Kompanija ViewSonic izašla je na tržište sa novom, unapređenom serijom projektora. Reč je o PJD5 seriji koju odlikuje novi, moderan dizajn i poboljšane performanse u pogledu prikaza i zvuka. Svi modeli raspolažu jačinom izlazne svetlosti od 3.200 lumena, kontrastom u odnosu 15,000:1, a dolaze u tri različite rezolucije – SVGA, XGA i WXGA. Jedan od […]

Kompanija ViewSonic izašla je na tržište sa novom, unapređenom serijom projektora. Reč je o PJD5 seriji koju odlikuje novi, moderan dizajn i poboljšane performanse u pogledu prikaza i zvuka. Svi modeli raspolažu jačinom izlazne svetlosti od 3.200 lumena, kontrastom u odnosu 15,000:1, a dolaze u tri različite rezolucije – SVGA, XGA i WXGA. Jedan od modela iz ove porodice je PJD5555w, a namenjen je kancelarijama srednje veličine, učionicama i kućnoj zabavi.

ViewSonic PJD5555w projektor

Rezolucija od 1280×800 piksela ukazuje da ovaj projektor pripada WXGA grupi. Odlikuje ga potpuno novi, zakrivljeni dizajn, koji ovom modelu dodaje dozu elegancije, što ne ide na uštrb audio vizuelnih performansi uređaja. On uključuje i neka pametna rešenja poput intuitivne i taktilne tastature za jednostavno rukovanje.

Vrhunski doživljaj slike PJD5555w duguje ekskluzivnoj SuperColor tehnologiji koja nudi širi spektar boja u odnosu na konvencionalne DLP projektore, omogućavajući na taj način korisnicima da uživaju u realističnijim i čistijim bojama. Ono što je značajno poboljšanje u odnosu na prethodne modele je veća jačina osvetljenosti koja sada iznosi 3,200 lumena, kao i visok kontrast u odnosu 15,000:1 u DynamicEco ili 2,400:1 u tipičnom režimu, što ovom projektoru omogućava jasnu reprodukciju u bilo kom okruženju, čak i u prostorijama sa velikom količinom ambijentalnog svetla. ViewSonic je pored slike mislio i na zvuk pa je uveo SonicExpert tehnologiju koja sadrži povećanu komoru zvučnika i snažnije pojačalo za potpuniji i intenzivniji zvuk.

Kada je reč o opcijama za povezivanje, PJD5555w poseduje HDMI konektor za prenos slike i zvuka sa brojnih HD uređaja, kao i veliki broj dodatnih opcija za povezivanje.

DynamicEco režim redukuje potrošnju energije do 70% i produžava trajanje baterije do 10,000 sati, što obezbeđuje značajne uštede u budžetu. Sa cenom to nije slučaj jer je ovaj model kod nas procenjen na 71.000 dinara. Ipak, moglo bi se reći da ponuđene performanse opravdavaju ovaj iznos.

Izvor: Novosti.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite