Meni
Neki tekst

Barco CLM R10+ Projektor za profesionalne namene

Sa lampom od 300W koja daje svetlost jačine 10.000 ANSI lumena, projektor Barco CLM R10+ namenjen je prostorijama koje imaju dosta svetlosti i ne mogu da se zamrače kao što su razne dvorane, sportski objekti, holovi. Ovaj projektor može da zadovolji visokim zahtevima u pogledu kvaliteta slike i u slučaju projekcije na otvorenim prostorima kao […]

Sa lampom od 300W koja daje svetlost jačine 10.000 ANSI lumena, projektor Barco CLM R10+ namenjen je prostorijama koje imaju dosta svetlosti i ne mogu da se zamrače kao što su razne dvorane, sportski objekti, holovi.

Profesionalni projektor Barco CLM R10+

Ovaj projektor može da zadovolji visokim zahtevima u pogledu kvaliteta slike i u slučaju projekcije na otvorenim prostorima kao što su koncerti, stadioni, sportski događaji. Barco CLM R10+ pruža dovoljno jasnu sliku čak i publici iz najudaljenijih redova.

Projektor Barco CLM R10+ može se koristiti i za 3D mapping fasade objekata. U kombinaciji sa drugim projektorima, uz pomoć posebnog softvera i audio opreme, radili smo projekat 3D mapping zgrade Ministarstva inostranih poslova Makedonije.

2 projektora Barco CLM R10+

Pogodan za razne namene, Barco CLM R10+ možete iznajmiti od nas za događaj koji organizujete a naši tehničari će dostaviti projektor na dogovoreno mesto i biti na terenu sve vreme vodeći računa da događaj protekne u najboljem redu.

Pozovite nas 0645180297  ili nam pošaljite email ili upit putem forme.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite