Meni
Neki tekst

3D mapping zgrade Ministarstva spoljnih poslova u Skopju

3D mapping je tehnologija kod koje se uz pomoć nekoliko projektora i posebnog softvera, slika ili video projektuje na objekte. Objekti mogu biti zgrade, javne površine, automobili kao i mnogi drugi objekti. U ovom slučaju, poveren nam je posao 3D mapiranja zgrade ministarstva spoljnih poslova Makedonije u Skopju. Projekat smo realizovali sa 3 profesionalna projektora […]

3D mapping je tehnologija kod koje se uz pomoć nekoliko projektora i posebnog softvera, slika ili video projektuje na objekte. Objekti mogu biti zgrade, javne površine, automobili kao i mnogi drugi objekti.

U ovom slučaju, poveren nam je posao 3D mapiranja zgrade ministarstva spoljnih poslova Makedonije u Skopju. Projekat smo realizovali sa 3 profesionalna projektora jačine 40.000 ANSI i 2 profesionalna projektora jačine 20.000 ANSI.

Projektori su marke Barco i važe za lidere u oblasti profesilnalnih projektora sa velikom jačinom svetlosti. Kako je izgledalo 3D mapiranje zgrade ministarstva spoljnih poslova Makedonije, možete pogledati u videu koji sledi.

Profesionalni projektor marke Barco 3D mapiranje zgrade ministarstva Zgrada ministarstva u Skopju Pripremne radnje za 3d mapiranje zgrade Profesionalni projektor marke Barco

 

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite