Meni
Neki tekst

Zašto izabrati nas

Zašto izabrati baš iznajmljivanjeprojektora.com   – Zato što pruzamo brzu, povoljnu i kvalitetnu uslugu našim klijentima prilikom iznajmljivanja projektora. –  Zato što nudimo kvalitetnu tehnicku podršku (naši tehničari mogu biti prisutni tokom event-a ili tehnička podrška putem telefona). – Zato što nudimo besplatne savete oko iznajmljivanja opreme kako bi naši klijenti bili u mogućnosti da […]

Zašto izabrati baš iznajmljivanjeprojektora.com

 

– Zato što pruzamo brzu, povoljnu i kvalitetnu uslugu našim klijentima prilikom iznajmljivanja projektora.

–  Zato što nudimo kvalitetnu tehnicku podršku (naši tehničari mogu biti prisutni tokom event-a ili tehnička podrška putem telefona).

– Zato što nudimo besplatne savete oko iznajmljivanja opreme kako bi naši klijenti bili u mogućnosti da izaberu odgovarajuće projektore (shodno svojim potrebama, odnosno zahtevima prostora i osvetljenja, kako ne bi iznajmili slabiji projektor na kome se neće videti projekcija, ili jači projektor nego sto im treba, odnosno kako ne bi preplatili uslugu).

– Zato što brinemo o zaštiti potrošača – korisnika.

– Zato što nudimo najpovoljnije cene kao i popuste za iznajmljivanje projektora na više dana.

– Zato što 100% garantujemo najpovoljnije cene u Beogradu (ukoliko nađete povoljnije od nas, nazovite nas i trazite povoljniju cenu, kada naši operateri utvrde koja je konkuretska fima dala povoljniju cenu Vi dobijate popust od nas).Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite