Meni
Neki tekst

PLATNO DIMENZIJA 300x400cm SAMOSTOJEĆE

Platno dimenzija 300x400cm Platno je samostojeće i ima nosače sa strane. Rolna se jednostavno rasteže uz pomoć specijalnih nitni. Za veće platno 300×400 metra moraju 2 stručna lica da postave platno. Platno moze imati prednju i zadnju projekciju slike sa projektora. Ovo platno spada u profesionalna platna, ima aluminijumsku konstrukciju zbog lakšeg transporta. Ima mogućnost […]

PLATNO-350X450

Platno dimenzija 300x400cm

Platno je samostojeće i ima nosače sa strane. Rolna se jednostavno rasteže uz pomoć specijalnih nitni.

Za veće platno 300×400 metra moraju 2 stručna lica da postave platno.

Platno moze imati prednju i zadnju projekciju slike sa projektora. Ovo platno spada u profesionalna platna, ima aluminijumsku konstrukciju zbog lakšeg transporta. Ima mogućnost podešavanja po visini i to najmanja visina donje ivice platna je 30cm, dok je najviša visina za podešavanje donje ivice platna 180cm.

Kako postaviti platno – uputstvoOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite