Meni
Neki tekst

PLATNO DIMENZIJA 250X250cm

Platno  dimenzije 250x250cm je predviđeno za veći prostor, odnosno spada u srednju kategoriju za malo veći broj ljudi. Koristi isključivo prednju projekciju slike. Slika projekcije na platnu je znatno kvalitetnija nego na zidu. Odnos proporcija slike za film ili za prezentaciju može biti podešen po visini. 16:9 (HDTV), 3:4 (TV), 1.85:1 (theatar) ili 2.35:1 (theatar). […]

platno-projektor-250x250

Platno  dimenzije 250x250cm je predviđeno za veći prostor, odnosno spada u srednju kategoriju za malo veći broj ljudi. Koristi isključivo prednju projekciju slike.

Slika projekcije na platnu je znatno kvalitetnija nego na zidu. Odnos proporcija slike za film ili za prezentaciju može biti podešen po visini. 16:9 (HDTV), 3:4 (TV), 1.85:1 (theatar) ili 2.35:1 (theatar).

Montira se lako razvlačenjem platna po sistemu roletne sa automatskim uvlačenjem. Ovo platno spada u standardna odnosno osnovna srednja platna za projektor. Poseduje 3 nožice i stalak za lakše pomeranje po prostoru.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite