Meni
Neki tekst

Interaktivna tabla – pokazivač za prezentacije

Prenosna interaktivna tabla je uređaj koji se koristi umesto laserskog pokazivača a ima mnogo veće mogućnosti od jednostavnog usmeravanja pažnje publike na deo prezentovane slike.   Interaktivna tabla se koristiti u kombinaciji sa projektorom za sve vrste prezentacija, promocija, seminara, kurseva. Njena jednostavnost se ogleda u tome da osoba koja vodi prezentaciju, veoma lako uz […]

Prenosna interaktivna tabla je uređaj koji se koristi umesto laserskog pokazivača a ima mnogo veće mogućnosti od jednostavnog usmeravanja pažnje publike na deo prezentovane slike.

 

Interaktivna tabla se koristiti u kombinaciji sa projektorom za sve vrste prezentacija, promocija, seminara, kurseva.

Njena jednostavnost se ogleda u tome da osoba koja vodi prezentaciju, veoma lako uz pomoć pokazivača na platnu, može ne samo usmeriti pažnju publike ka određenom delu projektovane slike, već je u mogućnosti da je koristi na isti način kao što se koristi kompjuterski miš: selektuje delove slike, markira, otvara menije i još mnogo toga.

Interaktivni pokazivač na platnu

Od nas možete iznajmiti interaktivnu tablu po super ceni, kao samostalan uređaj ili u paketu sa uslugom iznajmljivanje projektora.

Pozovite još danas 064/518-0297

 

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite