Meni
Neki tekst

REDSPY

Redspy Fiber optički sistem za praćenje kamera omogućava da virtuelnu grafiku stavite u realni snimajući set i postignete efekat proširene ili virtuelne stvarnosti.

Sistem je napravljen od male, po meri napravljene infracrvene kamere koja se kombinuje sa žiroskopom i senzorima za ubrzanje.

Ova kamera i senzori određuju svoj položaj u prostoru prepoznavanjem određenih markera u obližnjem okruženju.

Priključuje se na postojeću kameru, otkriva potrebne podatke o poziciji (pan, tilt, roll, zoom, focus), obrađuje ih i šalje ove podatke praćenja u render engine.

Ova kombinacija vam omogućava da virtuelnu grafiku stavite u realni snimajući set i postignete efekat proširene ili virtuelne stvarnosti.

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite