Meni
Neki tekst

Uputstvo za povezivanje projektora

Da bi projektor ispravno funkcionisao, potrebno je pridržavati se uputstva za povezivanje i rukovanje projektorom. Ovo uputstvo možete preuzeti u PDF formatu klikom na ovaj link za slučaj da na mestu na kom postavljate projektor nemate pristup internetu.    Pre uključivanja projektora, potrebno je prvo povezati sve kablove: naponski kabel i VGA ili HDMI kabl […]

Da bi projektor ispravno funkcionisao, potrebno je pridržavati se uputstva za povezivanje i rukovanje projektorom.

Ovo uputstvo možete preuzeti u PDF formatu klikom na ovaj link za slučaj da na mestu na kom postavljate projektor nemate pristup internetu. 

sl1

 

Pre uključivanja projektora, potrebno je prvo povezati sve kablove: naponski kabel i VGA ili HDMI kabl koji se poveže sa laptopom ili računarom bez šrafljenja šrafova.

 

 

sl2

 

Kad su povezani svi kablovi i projektor usmeren ka projektorskom platnu, potrebno je pritisnuti power dugme kako bi se projektor uključio.

 

 

 

 

sl3Nakon uključivanja projektora, sliku treba izoštriti okretanjem objektiva levo ili desno.

Kako bi projektovana slika bila u ravni, potrebno je podesiti visinu nožica projektora.

 

 

Sliku dodatno možete prilagoditi uslovima prostorije ulaskom u glavni meni,tako što ćete pritisnuti dugme menu koje se nalazi na projektoru.

Nakon završetka rada, projektor isključiti klikom dva puta na power dugme.

Važna napomena: nakon završetka korišćenja projektora, potrebno je najmanje 5 minuta da se projektor ohladi. Zato je važno da projektor ne isključujete iz struje, sve dok je hlađenje u toku.

U svakom momentu, možete dobiti našu tehničku pomoć pozivom na broj

064 518 0297Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite