Meni
Neki tekst

Udruženje Stari Grad – prezentacija – pomoć starih

Još jedan klijent je prepoznao kvalitet naših usluga. Udruženje penzionera Stari grad. Udruženje penzionera gradske opštine Stari Grad u Beogradu je dobrovoljna, nevladina, nedobitna, socijalno-humanitarna i nestranačka organizacija zasnovana na slobodi udruživanja korisnika penzija radi ostvarivanja i unapredjivanja zajedničkih i opštih interesa i ciljeva utvrdjenih Statutom Udruženja. www.upsgbeograd.rs Možete pogledati kako je prezentacija izgledala.   […]

Još jedan klijent je prepoznao kvalitet naših usluga. Udruženje penzionera Stari grad.

Udruženje penzionera gradske opštine Stari Grad u Beogradu je dobrovoljna, nevladina, nedobitna, socijalno-humanitarna i nestranačka organizacija zasnovana na slobodi udruživanja korisnika penzija radi ostvarivanja i unapredjivanja zajedničkih i opštih interesa i ciljeva utvrdjenih Statutom Udruženja.

www.upsgbeograd.rs

Možete pogledati kako je prezentacija izgledala.

udr-stari-grad-1 udr-stari-grad-2 udr-stari-grad-3 udr-stari-grad-4 udr-stari-grad-5 udr-stari-grad-6

 

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite