Meni
Neki tekst

Termo AS promocija proizvoda u Beogradu

Kompanija Termo AS je za potrebe promocije proizvoda u Beogradu – iznajmila toliko jak projektor da se na kameri vidi samo belo, dok je uživo slika izuzetno kvalitetna. Model koji su iznajmili bio je p5290 jačine 4000ansi Termo AS je predstavnik renomiranih svetskih brendova iz oblasti vodovoda  i sanitarne opreme. www.termoas.rs

Kompanija Termo AS je za potrebe promocije proizvoda u Beogradu – iznajmila toliko jak projektor da se na kameri vidi samo belo, dok je uživo slika izuzetno kvalitetna.
Model koji su iznajmili bio je p5290 jačine 4000ansi

termo as iznajmljivanje projektora20140327_192359 (1) termo as iznajmljivanje projektora20140327_192359 (2) termo as iznajmljivanje projektora20140327_192359 (3)

Termo AS je predstavnik renomiranih svetskih brendova iz oblasti vodovoda  i sanitarne opreme.

www.termoas.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite