Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Tablet – projektor – iznajmljivanje projektora Beograd

Lenovo tablet - projektor

Lenovo tablet – projektor

Novi Lenovov „Yoga Tablet 2 Pro“ ne samo da  možemo postaviti na ravnu ploču pod uglom od gotovo 180 stepeni, već može poslužiti kao projektor koji stvara sliku od čak 50 inča.

Takav projektor pretvara tamnu sobu u kućni bioskop emitovanjem filma na bilo koji zid. Za doživljaj pravog kućnog bioskopa pripomažu i dvostruki ugrađeni prednji JBL zvučnici sa Dolby Surround zvukom.

U isto vreme, ovaj tablet – projektor ima quad 2560 x 1440 rezoluciju ekrana i veličinu od 8 do 13,3 inča, u zavisnosti od toga koji od 5 modela odaberete. Ono što je još zanimljivo kod ovog tableta je to što ga možete okačiti na zid poput slike što vam omogućuje gledanje u ekran dok jedete ili vežbate.

Unutar samog tableta nalazi se Intelov Atom procesor koji podržava velike brzine 4G LTE mreže, a podržava Android i Windows softwere. To omogućuje brzo pregledanje i preuzimanje podataka za rad ili igru. Uz tablet napravljena je i prilagođena tastatura koja se savršeno spaja s njim i olakšava nam tipkanje, slanje poruka i e-mailova .

Za kraj smo ostavili ono najbolje, a to je da baterija traje i do 15 sati (naravno, uz neprekidno korišćenje) i u stanju je napuniti vaše ostale gadgete.

 

@wall.hr

 

Similar posts