Meni
Neki tekst

Stiglo je rešenje – S-Paint pretvara izlog u ekran nalik LED televizorima

Imate velik izlog u prometnom delu grada? Sad možete iskoristiti tu prednost da izlog pretvorite u ekran koji možete koristiti za reklamiranje svojih proizvoda, promovisati usluge koje pružate i istaknuti aktuelne popuste. Uz S-Paint boju, možete izlog pretvoriti u velik  ekran površine oko 2m. Ako ste vlasnik turističke agencije, prikaz video snimaka popularnih destinacija u […]

Imate velik izlog u prometnom delu grada? Sad možete iskoristiti tu prednost da izlog pretvorite u ekran koji možete koristiti za reklamiranje svojih proizvoda, promovisati usluge koje pružate i istaknuti aktuelne popuste. Uz S-Paint boju, možete izlog pretvoriti u velik  ekran površine oko 2m.

Ako ste vlasnik turističke agencije, prikaz video snimaka popularnih destinacija u visokoj rezoluciji će pružiti mnogo bolji efekat nego samo lepljenje slika i tekstova po izlogu.

Osim turističkih agencija, S-Paint ekran je pogodan i za kafiće koji umesto iznošenja LED televizora ili platna ispred objekta ( i unošenja na kraju radnog vremena ) mogu prenose sportskih događaja uz pomoć projektora emitovati na svom izlogu.

S-Paint boja

S paint boja je pravo rešenje i za vlasnike juvelirnica kao i svih drugih delatnosti kod kojih dobar deo izloga ostaje neiskorišćen. Ovom metodom će izlog u potpunosti privući pažnju prolaznika čak i onih koji prolaze sa druge strane ulice.

Ovo je potpuno nov način za pretvaranje bilo koje staklene površine u odličan ekran sličan LED ekranima. Sve što treba je da površinu premazati S-Paint bojom prema uputstvu koje se nalazi u kutiji i sačekati oko 30 minuta da se boja u potpunosti osuši.

Jedna od prednosti ove boje je i ta što se boja veoma lako može skinuti sa izloga kad prestane potreba za ekranom. Takođe nema bojazni ukoliko lokal nije vaš, skinuta boja ne ostavlja nikakve tragove na staklu izloga.

Osim poslovnih namena, S-Paint boja se može koristiti i za kućnu upotrebu što vam ostavlja velik broj zanimljivih ideja i načina primene ove boje u kući.

Pozovite nas za više informacija na telefon 064/518-9207Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite