Meni
Neki tekst

Sony Full HD 3D kućni projektor VPL-HW40ES

Sony je najavio svoj novi Full HD 3D kućni bioskop projektor – VPL-HW40ES koji donosi iskustvo velikog ekrana široj populaciji. Od akcionih trilera do drama i uzbudljivih dokumentaraca ovaj projektor ožvljava filmove, TV serije i sportske programi u 2D ili 3D sa zasićenim bojama, detaljima i kontrastom. Takođe, ovaj projektor isporučuje visoki kvalitet, impresivnu sliku […]

Sony_VPL-HW40ES_projector

Sony je najavio svoj novi Full HD 3D kućni bioskop projektor – VPL-HW40ES koji donosi iskustvo velikog ekrana široj populaciji. Od akcionih trilera do drama i uzbudljivih dokumentaraca ovaj projektor ožvljava filmove, TV serije i sportske programi u 2D ili 3D sa zasićenim bojama, detaljima i kontrastom. Takođe, ovaj projektor isporučuje visoki kvalitet, impresivnu sliku uz doživljaj kao u bioskopu zahvaljujući SXRD panel tehnologiji koja je karakteristična za Sony-jeve vrhunske digitalne projektore. Ovaj projektor nudi više opcija za pozicioniranje projektora bilo na tavanici ili centralno horizontalno tako da ćete uvek imati sliku u pravoj proporciji.

 

@itsvet.com

@fareastgizmos.com

 

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite