Meni
Neki tekst

Sonijev elegantni projektor za male udaljenosti

Sony uz pomoć svojih 4K Ultra Shot Throw (LSPX-W1S) projektora stapa vrhunske tehničke performanse s elegantnim dizajnom u obliku koji je istovremeno jednostavan za korišćenje i pruža lepo korisničko iskustvo. Čak i kada je postavljen u podnožje zida, projektor može prikazivati u 4K Ultra High-Definition rezoluciji sliku dijagonale 147 inča. Radi se o projektoru, koji […]

Sonijev LSPX-W1S-projektor

Sony uz pomoć svojih 4K Ultra Shot Throw (LSPX-W1S) projektora stapa vrhunske tehničke performanse s elegantnim dizajnom u obliku koji je istovremeno jednostavan za korišćenje i pruža lepo korisničko iskustvo.

Čak i kada je postavljen u podnožje zida, projektor može prikazivati u 4K Ultra High-Definition rezoluciji sliku dijagonale 147 inča.

Radi se o projektoru, koji je nedavno osvojio nagradu Red Dot Award (u kategorijama Product Dizajn 2015. i Best of the Best) i nagradu 2015 iF award.

Kada je isključen, dizajn „sve-u-jednom“ izgleda kao elegantan komad nameštaja.

LSPX-W1S-projektor
Projektor se jednostavno instalira i koristi u poziciji u podnožju zida što ne zahteva postavljanje nosive konstrukcije. Gledaoci takođe ne moraju brinuti o uplitanju senki na sliku koja se prikazuje.

„4K Ultra Short Throw projektor pruža potpuno novo i inovativno iskustvo zabave koje samo Sony može isporučiti“, izjavio je Thomas Issa, Product Manager. „Ideja je da se uklone konvencionalne granice spajanjem dizajna vašeg doma i tehnologije u predivno i efektivno iskustvo.“

Izvor: bug.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite