Meni
Neki tekst

Rentiranje projektora za promociju knjige Zemljo moja pređi na drugoga – Srna Lango

Rentiranje projektora za promociju knjige „Zemljo moja, pređi na drugoga“ glumice i književnice Srne Lango, koja je održana je 18. januara od 18 časova u klubu Eleven u Beogradu. Ovo je njen drugi roman (prvi – „Gladna godina“ je izdat 2007. godine), a radnja prati priču žene koja se bori sa svojim unutrašnjim nemirima, nezadovoljstvom […]

Rentiranje projektora za promociju knjige „Zemljo moja, pređi na drugoga“ glumice i književnice Srne Lango, koja je održana je 18. januara od 18 časova u klubu Eleven u Beogradu.

Srna Lango - Rentiranje projektora za promociju knjige

Srna Lango – Rentiranje projektora za promociju knjige

Ovo je njen drugi roman (prvi – „Gladna godina“ je izdat 2007. godine), a radnja prati priču žene koja se bori sa svojim unutrašnjim nemirima, nezadovoljstvom i razočaranjem u svoju domovinu i život.

Srna Lango je rođena 1971. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. U javni posao je ušla još kao devojčica, radeći na televiziji i pišući za novine. Poslednje dve godine ima svoju stalnu kolumnu u časopisu „Bazar„. Ima dva sina – Aleksu i Pavla.

Izvor: StudioB

Srna Lango - Rentiranje projektora za promociju knjige

Srna Lango – Rentiranje projektora za promociju knjige

Srna Lango - Rentiranje projektora za promociju knjige

Srna Lango – Rentiranje projektora za promociju knjigeOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite