Meni
Neki tekst

Prvi Epsonov laserski video projektor

Novi Epsonov projektor namenjen kućnoj i poslovnoj upotrebi a sliku prikazuje samo 20 sekundi nakon što ga uključite. Podržava puni HD i 3D, kao i 4K. Model EH-LS10000 prvi je Esponov projektor s tehnologijom 4K poboljšanja. Koristi dvostruki laserski izvor svetlosti za projektovanje najviše nijansi boja koju nudi Epson. Uz kino filtar mogući su rasponi […]

Novi Epsonov projektor namenjen kućnoj i poslovnoj upotrebi a sliku prikazuje samo 20 sekundi nakon što ga uključite. Podržava puni HD i 3D, kao i 4K.

Epson laserski projektor
Model EH-LS10000 prvi je Esponov projektor s tehnologijom 4K poboljšanja. Koristi dvostruki laserski izvor svetlosti za projektovanje najviše nijansi boja koju nudi Epson. Uz kino filtar mogući su rasponi DCI i Adobe RGB.

Podržava FHD 1080p i 3D. Ima jednaku izlaznu snagu belog i svetla u boji, dok pogon od 480 Hz daje svetlu trodimenzionalnu sliku od 1500 lumena. U dodatne mogućnosti spadaju ISF kalibracija, tehnologija poboljšanja detalja, interpolacija slike, konverzija 2D u 3D i kontrola dubinske slike.
Nudi širok opseg pomaka objektiva, motorizovani zoom, kao i unapred podešene pozicije objektiva za nekoliko dimenzija slike, koje je moguće memorirati (do deset postavki). Radi, tvrde u Epsonu, gotovo bez zvuka (19 dB u Eco modu, 28 dB u standardnom).

Projekcija je moguća 20 sekundi nakon pokretanja uređaja. Projektor bi trebao izdržati do 30 000 sati rada u Eco modu. Takođe, može vam javiti e-mailom kad nešto nije u redu.

 

@troportal.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite