Meni
Neki tekst

Projektorska ploča „Black Diamond Zero Edge“ za 9 puta jači kontrast

Projektorska ploča „Black Diamond Zero Edge“ je prva i jedina u svetu koja može da eliminiše refleksiju ambijentalnog svetla i poveća kontrast do 900%. Savršena projekcija slike se može odvijati bilo gde i pri bilo kojoj jačini svetla, tako da nema potrebe za zatamnjivanjem prostorije. Ove karakteristike ploče „Black Diamond Zero Edge“, donose projektorima konkurentsku […]

Projektorska ploča „Black Diamond Zero Edge“ je prva i jedina u svetu koja može da eliminiše refleksiju ambijentalnog svetla i poveća kontrast do 900%.

Savršena projekcija slike se može odvijati bilo gde i pri bilo kojoj jačini svetla, tako da nema potrebe za zatamnjivanjem prostorije. Ove karakteristike ploče „Black Diamond Zero Edge“, donose projektorima konkurentsku prednost u odnosu na LCD i LED televizore, kao jeftinija i bolja varijanta. Black Diamond se tako može koristiti u kući kao deo kućnog bioskopa ili u prostorijama za sastanke a zahvaljujući debljini od 10mm, lako će se uklopiti u svaki ambijent.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite