Meni
Neki tekst

Projektor ViewSonic PJD7820HD: Savršen za gledanje fudbala

Evo jednog projektora za one koji vole da gledaju fudbal a nemaju mogućnosti da prate svetska prvenstva i važne utakmice u našoj zemlji. Sa 3.000 lumena osvetljenosti, ovaj model obezbeđuje jasnu i čistu sliku u svetlim prostorijama. To znači da se crna boja ne prikazuje kao siva (kontrast 15,000:1), što je posebno zgodno i ako […]

projektor za fudbal

Evo jednog projektora za one koji vole da gledaju fudbal a nemaju mogućnosti da prate svetska prvenstva i važne utakmice u našoj zemlji.

Sa 3.000 lumena osvetljenosti, ovaj model obezbeđuje jasnu i čistu sliku u svetlim prostorijama. To znači da se crna boja ne prikazuje kao siva (kontrast 15,000:1), što je posebno zgodno i ako koristite igračke konzole.

Objektiv kratkog dometa omogućava da ViewSonic PJD7820HD usmeri sliku od 72 inča sa udaljenosti od samo dva metra, zbog čega je prikladan i za manje prostorije. Sam projektor je dosta mali i kompaktan u poređenju sa klasičnim modelima, pa će njegove dimenzije odgovarati svakom pomoćnom stolu.

Korisnički meni nije previše komplikovan. Veličina slike koju može da projektuje kreće se od 30 do 300 inča (udaljenost od 1 do 10 metara), pa gledanje fudbalske utakmice retko koga može da ostavi ravnodušnim.

HDMI input ga jednostavno povezuje sa velikim brojem HD uređaja uključujući Blu-ray/dvd plejere, set-top boksove, igračke konzole i najnovije PC i Mac računare. Ovaj ViewSonic model ima mogućnost projektovanja 3D sadržaja sa 3D blu-ray plejera ili PlayStation-a, naravno uz PGD-250 3D naočare.

Proizvođač naglašava niske troškove rada, koje obezbeđuje vek lampe od 8.000 sati, tehnologiju bez filtera i tri godine garancije. Ono što može da se zameri je nedovoljna jačina integrisanog zvučnika, kao i činjenica da je daljinski upravljač nekada neprecizan i traži da „gađate“ senzor. Cena modela iznosi 89.000 dinara, a pojedini domaći prodavci ga nude i sa velikim platnom na poklon.

Izvor: novosti.rs

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite