Meni
Neki tekst

Prodaja platna

Prodaja platna za spoljnu upotrebu dimenzije 2×3, i 1,5x3m. Platna su ploče slične pleksiglasu, mat bele boje, pogodne za upotrebu u kafićima i restoranima za utakmice na projektoru u bašti kafića, restorana i drugo. Materijal je otporan na vremenske uslove (kiša, sunce, vetar…). Ploče se montiraju na zid šrafljenjem, lepljenjem. Dobijate ploče a ram možete […]

Prodaja platna za spoljnu upotrebu dimenzije 2×3, i 1,5x3m.
Platna su ploče slične pleksiglasu, mat bele boje, pogodne za upotrebu u kafićima i restoranima za utakmice na projektoru u bašti kafića, restorana i drugo.

Materijal je otporan na vremenske uslove (kiša, sunce, vetar…).

Ploče se montiraju na zid šrafljenjem, lepljenjem. Dobijate ploče a ram možete sami lako napraviti.

Platna možete poručiti na telefon: 064 518 0297Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com

Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite