Meni
Neki tekst

Prezentacija u Hotelu Kasina – Beograd

Ambasador Japana u Srbiji je zajedno sa predstavnicima Japana prisustvovao prezentaciji koja je održana u Beogradu u Hotelu Kasina . Možemo da se pohvalimo da su za iznajmljivanje projektora za potrebe prezentacije angažovali našu firmu. U nastavku možete pogledati fotografije sa prezentacije. www.hotelkasina.rs

Ambasador Japana u Srbiji je zajedno sa predstavnicima Japana prisustvovao prezentaciji koja je održana u Beogradu u Hotelu Kasina . Možemo da se pohvalimo da su za iznajmljivanje projektora za potrebe prezentacije angažovali našu firmu.

U nastavku možete pogledati fotografije sa prezentacije.

japanci-hotel-kasina-bgd-3

japanci-hotel-kasina-bgd-2japanci-hotel-kasina-bgd-1
www.hotelkasina.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite