Meni
Neki tekst

Prezentacija u Alpen Pharmi

Nedavno je održana prezentacija u Alpen Pharmi u Beogradu. Za tu namenu smo im iznajmili projektor. Projektor je ovom prilikom prikazivao sliku na belom zidu zato što je klijentu zbog manjka prostora bilo praktičnije projektovati sliku na zid. Ako je za potrebe Vaše prezentacije potrebno iznajmljivanje projektora u Beogradu, možete nam se javiti kako bi […]

Nedavno je održana prezentacija u Alpen Pharmi u Beogradu.

Za tu namenu smo im iznajmili projektor. Projektor je ovom prilikom prikazivao sliku na belom zidu zato što je klijentu zbog manjka prostora bilo praktičnije projektovati sliku na zid. Ako je za potrebe Vaše prezentacije potrebno iznajmljivanje projektora u Beogradu, možete nam se javiti kako bi smo pronašli odgovarajući model projektora. Uz projektor dobićete besplatnu opremu – platno na tronošcu a projektor i svu prateću opremu donosimo na Vašu adresu.

 

Prezentacija u Alpen Pharmi 1Prezentacija u Alpen Pharmi 2Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite