Meni
Neki tekst

Prezentacija Puricom proizvoda u Beogradu – Iznajmljivanje projektora

Kompanija „Puricom Europe“ je jedan od vodećih proizvođača uređaja za filtriranje vode za piće. Na prezentaciji proizvoda koju je kompanija održala u Beogradu, iznajmljen je projektor, dok je slika projektovana na zid. Vaša kompanija takođe može za potrebe prezentacije svojih proizvoda i usluga povoljno iznajmiti projektor kod nas uz platno koje dobijate gratis. Projektor i […]

Kompanija „Puricom Europe“ je jedan od vodećih proizvođača uređaja za filtriranje vode za piće.

Na prezentaciji proizvoda koju je kompanija održala u Beogradu, iznajmljen je projektor, dok je slika projektovana na zid.

Vaša kompanija takođe može za potrebe prezentacije svojih proizvoda i usluga povoljno iznajmiti projektor kod nas uz platno koje dobijate gratis.

Projektor i svu opremu donosimo na Vašu adresu.

Za više informacija pozovite 064 518 0297.

Iznajmljivanje projektora za poslovnu prezentaciju

Iznajmljivanje projektora za poslovnu prezentaciju

Iznajmljivanje projektora za poslovnu prezentaciju

Iznajmljivanje projektora za poslovnu prezentaciju

http://www.puricom.eu/eng/Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite