Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Predstavljanje novih SONY projektora u Muzeju savremene umetnosti

Sony i kompanija Proaxis su u prostorijama Muzeja savremene umetnosti u Zagrebu prezentovali najnovije projektore koji nude vrhunski video doživljaj.

Sony projektor

Jedinstveni Sony laserski projektori VPL-FHZ55 i VPL-FHZ700L, jačine do 7000 lumena color light output-a, rezolucije 1920×1200, mogu se uklopiti u svaku konferencijski prostor ili amfiteatar.

Projektori dolaze sa pet godina garancije, vek trajanja im je 20 000 sati a poseduju neograničenu mogućnosti spajanja sa raznim uređajima, HDBaseT kompatibilnost.

Sony videokonferencijski sistem opremljen je najkvalitetnijim kamerama – Sony Exmor CMOS senzorima rezolucije 1080/50p. Na konferenciju se možete povezati uz pomoć vaseg tableta ili mobilnog telefona.

Sistem poseduje i opciju jednostavnog USB snimanja, doživotnu software upgrade podršku i tri godine garancije.

Sony VPL-VW300ES projektor, pruža istinski 4K užitak za kućni bioskop. Trenutno je ovo Sony-jev najpristupačniji kućni projektor sa 4K projekcijom, koji ima pravu hardversku rezoluciju od 4096×2160 piksela, što je preko četiri puta više detalja od Full HD rezolucije.

Dizajniran za vaš dom, VPL-VW300ES prikazuje impresivnu sliku punu detalja i neverovatno prirodne boje, kao nikada do sada.

 

 

Izvor: Nacional.hr

Similar posts