Meni
Neki tekst

Pizza Hut ima kutiju koja se pretvara u projektor za filmove

Američki lanac pizzeria napravio dodatnu zanimaciju za svoje kupce. Njihova nov kutija za pizzu može se pretvoriti u filmski projektor! Kutiju su nazvali Blockbuster Box. Ona dolazi s posebnim plastičnim stalkom koji inače drži papir kutije da ne pritiska pizzu. U tom stalku nalazi se sočivo koje se može postaviti na rub kutije u rupu […]

Američki lanac pizzeria napravio dodatnu zanimaciju za svoje kupce. Njihova nov kutija za pizzu može se pretvoriti u filmski projektor! Kutiju su nazvali Blockbuster Box.

Pizza hut kutija koja se pretvara u projektor

Foto: 24sata.hr

Ona dolazi s posebnim plastičnim stalkom koji inače drži papir kutije da ne pritiska pizzu. U tom stalku nalazi se sočivo koje se može postaviti na rub kutije u rupu koju možete probiti na za to predviđenom mestu. Kada se namesti sočivo na rub, potreban je još samo smartphone kao pokretač filma. Kada se telefon namesti u sredini Blockbuster kutije, sočivo će povećati prikaz i projektovati ga na zid.
Svakako, ovaj priručni projektor nije baš posljednji krik tehnologije i nije konkurentan modernim projektorima, ali je besplatan i pri ruci. Barem onima koji mogu naručiti dostavu Pizza Huta. Jedina je mana što za vrieme projekcije ne možete koristiti telefon. Što, zapravo može biti i bonus za kvalitetnije vreme i druženje s prijateljima.

Izvor: 24sata.hr

Ideja: Ogilvy

 

Ogilvy & Mather HK – Blockbuster Pizza Box from Work that works on Vimeo.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite