Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Otvara se novi bioskop u Beogradu – Cineplexx Big Beograd

​Ljubitelji filmova će nakon višemesečnih radova i investicije od preko četiri miliona evra, uživati u elegantnom spoju tradicionalnog i modernog bioskopa urađenog prema visokim standardima kompanije „Cineplexx„. Bioskop će svečano biti otvoren 20. Aprila 2017. u okviru tržnog centra Big Fashion na Karaburmi. Novi „Cineplexx“ će biti prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije „Barco“ laserskih projektora, zasnovanim na tehnologiji plavog lasera, koji će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

 

Cineplexx Big Beograd“ imaće osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostiraće se na površini od 3.000 kvadratnih metara. Pored 4K projektora, sve sale će biti u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom, udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene.

Sezonu u novom bioskopu „Cineplexx“ otvoriće film „Paklene ulice 8„, nastavak popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi. Izvor: www.rts.rs

 

Similar posts