Meni
Neki tekst

Novi SONY kamkorder sa ugrađenim projektorom

Novi kamkorder marke SONY dolazi sa ugrađenim projektorom koji se nalazi na poklopcu ekrana. Kamkorder poseduje 1 / 2.3-inčni CMOS senzor i 29.8mm objektiv poznate marke Zeiss. U odnosu slike 16: 9 snima sa 8.29 efektivnih megapiksela. Fotografije su u odnosa 16: 9 sa 10.3 megapiksela. Takođe, uključen je i optički stabilizator slike, kao i 3-inčni ekran […]

Novi kamkorder marke SONY dolazi sa ugrađenim projektorom koji se nalazi na poklopcu ekrana.

sonijeva kamera sa projektorom

Kamkorder poseduje 1 / 2.3-inčni CMOS senzor i 29.8mm objektiv poznate marke Zeiss. U odnosu slike 16: 9 snima sa 8.29 efektivnih megapiksela. Fotografije su u odnosa 16: 9 sa 10.3 megapiksela. Takođe, uključen je i optički stabilizator slike, kao i 3-inčni ekran sa 921.600 piksela. Ruzvelt AKSP33 poseduje 10k optički zum.

Fokus i ekspozicija se mogu podesiti pomoću prstena na objektivu. Na Full HD rezoluciji, kamkorder snima 50 frejmova u sekundi. U rezoluciji 3840 × 2160 piksela broj frejmova je 25 ili 24 frejma u sekundi.

Soni je integrisao projektor na poklopcu ekrana. Koristeći HDMI, video klipovi će se reprodukovati na 4K monitoru.

Više o kamkorderima sa ugrađenim projektorom možete videti na Sonijevom sajtu store.sony.com/projector-camcorders

@derstandard.atOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite