Meni
Neki tekst

Novi projektor iz BenQa

BenQ je predstavio novi model projektora W1070+, koji je naslednik modela W1070, dopunjenog inovativnim tehnologijama za prenos podataka kao što su WFHD (Wireless Full HD) i MHL (Mobile High-definition Link). BenQ W1070+ nudi Full HD rezoluciju od 2200 ANSI lumena, sa intenzitetom boja s 1,07 milijardi boja i najvećim kontrastom od 10.000:1. Ugrađeni HDMI ulazi mogu primiti […]

Benq projektorBenq projektor

BenQ je predstavio novi model projektora W1070+, koji je naslednik modela W1070, dopunjenog inovativnim tehnologijama za prenos podataka kao što su WFHD (Wireless Full HD) i MHL (Mobile High-definition Link).

BenQ W1070+ nudi Full HD rezoluciju od 2200 ANSI lumena, sa intenzitetom boja s 1,07 milijardi boja i najvećim kontrastom od 10.000:1.

Ugrađeni HDMI ulazi mogu primiti signal s izvora kao što su Blu-ray playeri, gaming konzole ili kompjutera, a omogućen je i jednostavan prikaz 3D sadržaja. Tehnologija Triple Flash osigurava 3D prikaz frekvencijom od 144 Hz, a za kvalitet zvuka brine se 10 W zvučnik.

Model W1070+ nudi kit za WFHD (Wireless Full HD), inovativnu mogućnost bežičnog povezivanja. Kit se sastoji od predajnika s dva HDMI ulaza, jednim HDMI izlazom i prijemnika koji se putem USB-a, putem kog se i napaja, povezuje na projektor. Ima doseg do 20 metara a ostvaruje latenciju manju od jedne sekunde.

 

@hifimedia.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite