Meni
Neki tekst

Novi projektor Canon WUX6000

Canon je predstavio  danas svoj novi najjači ugradni projektor – Canon XEED WUX6000. Ovaj novi projektor nudi poboljšani kvalitet slike, bolje povezivanje, veću trajnost i poboljšane mogućnosti ugradnje. XEED WUX6000 je i štedljiviji pri upotrebi energije, stvarajući svetle slike visoke razolucije uz potrošnju od svega 0,076 W po lumenu. Canon je poboljšao kvalitet slike, instalacijske mogućnosti, […]

Canon je predstavio  danas svoj novi najjači ugradni projektorCanon XEED WUX6000.

Ovaj novi projektor nudi poboljšani kvalitet slike, bolje povezivanje, veću trajnost i poboljšane mogućnosti ugradnje.

XEED WUX6000 je i štedljiviji pri upotrebi energije, stvarajući svetle slike visoke razolucije uz potrošnju od svega 0,076 W po lumenu.

Canon je poboljšao kvalitet slike, instalacijske mogućnosti, kao i mogućnosti povezivanja projektora XEED WUX6000 ugradnjom novorazvijenog grafičkog procesora i optičkog sistema AISYS4.1 (Aspectual Illumination System). Dodavanje nove LCOS ploče (Liquid Crystal on Silicon) ujedno poboljšava kvalitet projektovane slike povećavanjem osvetljenja i reflektivnosti, uz istovremenu štednju energije.

Nova LCOS ploča ima odličan otpor na urezivanje slike (tzv. „burn-in effect“), što projektoru XEED WUX6000 omogućuje da projektuje istu sliku do 100 sati neprekidno, bez da ona ostavi traga na ploči. Radi poređenja, klasične LCD ploče mogu imati ovaj problem već nakon svega dva ili tri sata projekcije. Ovo je posebno korisno pri instalacijama u izložbenim okruženjima, gde korisnici žele puštati projekciju sedam ili više sati dnevno.

 

projektor Canon WUX6000

projektor Canon WUX6000

XEED WUX6000 je kompatibilan sa pet različitih objektiva za projektorekratkim fiksiranim objektivom, širokim zum objektivom, standardnim zum objektivom, dugim zum objektivom i ultra-dugim zum objektivom. Svih pet objektiva koriste isti priključak kao i kod modela XEED WUX 4000 i WUX5000, što ih čini kompatibilnima sa postojećim uređajima i čime se nudi veća fleksibilnost sistemskim integratorima i korisnicima.

 

Slike veličine do 600 inča / 1 524 cm mogu se projektovati u razmeri 16:10 sa udaljenosti od samo 13 metara uz pomoć širougaonog zum objektiva RSIL05WF. Motorizovano pomeranje objektiva omogućava korisnicima da prilagode položaj projektovane slike u svim smerovima uz pomoć daljinskog upravljača. XEED WUX6000 ima i ugrađen korektor slike sa funkcijom stapanja krajnjih ivica, čime se omogućava precizno slaganje slika sa više projektora. Projektor se može montirati u različitim uglovima, što omogućava korisnicima da stvore različite vrste videoprikaza iz raznih uglova, od poda do plafona

 

Julian Rutland, Direktor planiranja i strategije u kompaniji Canon Europe, kaže: “Sistemski integratori i korisnici od projektora traže više fleksibilnosti i veći kvalitet slike. Odgovaramo na ove zahteve sa našim novim najjačim modelom i nudimo širok raspon kompatibilnih objektiva, poboljšani kvalitet slike i veću uštedu energije za različita okruženja, uključujući kancelarije, učionice i okruženja za digitalnu projekciju oglasa i informacija.”

http://www.personalmag.rs/hardware/novi-projektor-canon-wux6000/Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite