Meni
Neki tekst

Novi LG projektori mogu stati u žensku torbu

U LG-ju tvrde kako projektori iz njihove nove linije mogu stati u torbu i svaku prostoriju u domu mogu pretvoriti u bioskopsku salu. Novi LG-jevi projektori su dodatno stanjeni, a dolaze s Bluetooth i wi-fi povezivošću. Model PH550G, tvrde u LG-ju, eliminiše potrebu za kablovima jer sadržaj na projektor možete poslati s pametnog telefona ili […]

U LG-ju tvrde kako projektori iz njihove nove linije mogu stati u torbu i svaku prostoriju u domu mogu pretvoriti u bioskopsku salu.
Novi LG-jevi projektori su dodatno stanjeni, a dolaze s Bluetooth i wi-fi povezivošću.

LG PH550

Model PH550G, tvrde u LG-ju, eliminiše potrebu za kablovima jer sadržaj na projektor možete poslati s pametnog telefona ili tablet računala pomoću ScreenSharea uz wi-fi mirroring, bežično povezati projektor sa zvučnicima putem Bluetootha i koristiti  ga 2,5 sata uz ugrađenu punjivu bateriju. Manji je od pola stranice A4 papira i nudi 550 lumena.

Minibeam UST PF1000U nudi mogućnost projektovanja slike od 100 inča (2,54 metra) s udaljenosti od 15 inča (38 centimetara) od zida ili platna. U LG-ju tvrde kako je prvi na svetu UST projektor koji teži manje od dva kilograma. Nudi FHD i 1.000 lumena, a koristi tek trećinu energije u poređenju s konkurentnim modelima. U Eco načinu rada nivo buke je 21 decibel.

Izvor: tportal.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite