Meni
Neki tekst

Novi laserski projektor omogućuje visoki kvalitet slike na bilo kojoj površini

Spremite se da projektujete sliku na hiljade metara deleko! Ruska kompanija Radugadesign pokušava da uvede revoluciju u industriji projektora: ona ima poznatu tehnologiju na svojoj strani: laseri. Ovi laserski projektori koriste svetlosni snop kojim prelaze preko površine preko milion puta, stvarajući tako pokretnu sliku. Potrošnja energije ovog projektora je veoma niska u poređenju sa postojećim […]

Spremite se da projektujete sliku na hiljade metara deleko!

Ruska kompanija Radugadesign pokušava da uvede revoluciju u industriji projektora: ona ima poznatu tehnologiju na svojoj strani: laseri. Ovi laserski projektori koriste svetlosni snop kojim prelaze preko površine preko milion puta, stvarajući tako pokretnu sliku.

Potrošnja energije ovog projektora je veoma niska u poređenju sa postojećim projektorima. Da biste osvetlili 300 kvadratnih metara, sa tipičnom DLP projektora, bilo bi potrebno 10 kilovata, ali sa laserskim projektorom, potrebno je samo 500 vati, ili dvadeseti od DLP.

Proizvođač se se nada da će laserska tehnologija postati standard u projekciji.

3D projektor na primer može da pruži projekciju prostorija kao što su sobe. Ona tehnologija takođe otvara nove mogućnosti u umetnosti, jer omogućava korisniku da prikaže video na velikim i dalekim površinama. Model laserskog projektora u boji, koji je u fazi razvoja moglao  bi da osvetli 1.000 kvadratnih metara sa preciznim prikazom slike.

Vest preuzeta sa sajta
www.psfk.comOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite