Meni
Neki tekst

Novi Hitachi projektori

Hitachi je razvio novu tehnologiju za izradu projektora koja omogućava prikaz video sadržaja i u svetlim prostorijama. Hardver koji to omogućava odlikuje mala veličina, što znači da bi ova tehnologija mogla da se koristi za unapređenje video sadržaja u raznim drugim uređajima, od sigurnosnih kamera i kamera za automobile, do džepnih projektora i sistema kućnog […]

hitachi-projector-image-compensation-100245316-origHitachi je razvio novu tehnologiju za izradu projektora koja omogućava prikaz video sadržaja i u svetlim prostorijama.
Hardver koji to omogućava odlikuje mala veličina, što znači da bi ova tehnologija mogla da se koristi za unapređenje video sadržaja u raznim drugim uređajima, od sigurnosnih kamera i kamera za automobile, do džepnih projektora i sistema kućnog bioskopa. Njihova nova tehnologija unapređuje vidljivost projektovanih slika bez potrebe za korišćenjem dodatnog osvetljenja, navodi
Hitachi, naglašavajući da će ova tehnologija biti inkorporisana u projektore koji će se u toku aprila ove godine pojaviti na tržištu SAD i Evrope.

@pcworldOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite