Meni
Neki tekst

Novi Epsonov prenosni projektor EB-28

Na tržište je stigao novi Epsonov prenosni projektor koji u sebi ima kod konekciju. Težnja kompanije Epson je da poslovnim korisnicima olakša saradnju i deljenje sadržaja sa pametnih uređaja. U tu svrhu služi R kod funkcija koju poseduje Epsonov projektor EB-28. Da bi se korisnici povezali sa ovim projektorom i delili sadržaje, potrebno je da […]

Na tržište je stigao novi Epsonov prenosni projektor koji u sebi ima kod konekciju. Težnja kompanije Epson je da poslovnim korisnicima olakša saradnju i deljenje sadržaja sa pametnih uređaja. U tu svrhu služi R kod funkcija koju poseduje Epsonov projektor EB-28.

Epson-EB-28

Da bi se korisnici povezali sa ovim projektorom i delili sadržaje, potrebno je da na svoj telefon ili tablet preuzmu Epsonovu aplikaciju iProjection.

Nakon toga dovoljno je samo skenirati R kod koji projektuje EB-28.

Epsonov projektor EB-28 poseduje GA rezoluciju, kontrast od 10.000:1, dok jačina svetlosti iznosi 3.000 lumena. Još jedna bitna stavka kod ovog projektora je „Epsonova“ 3 LCD tehnologija, koja garantuje jednako visoke vrednosti bele svetlosti i svetlosti u boji.

@novosti.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite