Meni
Neki tekst

Novi džepni projektor Sprint LivePro

Svakog dana svetske Hi Tech kompanije bombarduju nas najavama o novim proizvodima, od kojih najveći deo ne stignemo ni da isprobamo. Jedan od proizvoda koji je nedavno predstavljen javnosti je mini projektor. Projektor koji se našao u ponudi ovih dana  nosi naziv Sprint LivePro. Ovaj maleni projektor daje sliku dijagonale do 300cm i ima 3G/4G LTE […]

Svakog dana svetske Hi Tech kompanije bombarduju nas najavama o novim proizvodima, od kojih najveći deo ne stignemo ni da isprobamo. Jedan od proizvoda koji je nedavno predstavljen javnosti je mini projektor.

Projektor koji se našao u ponudi ovih dana  nosi naziv Sprint LivePro. Ovaj maleni projektor daje sliku dijagonale do 300cm i ima 3G/4G LTE pristupnu tačku za povezivanje sa internetom. Sa 12cm širine i 3cm debljine, lako može da se ponese bilo gde sa sobom.

Projektor u sebi poseduje ugrađene zvučnike a ima i ekran osetljiv na dodir dijagonale 10cm. Radi na sistemu Android Jelly Bean.

Mini projektor Sprint LivePro

Mini projektor Sprint LivePro

www.yahoo.com/tech/new-productOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite