Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Novi džepni projektor iz kompanije Lenovo

Kompanija Lenovo kreirala je džepni projektor za koga poručuju da im je želja bila da iznenade ljubitelje svih vrsta medija, koji su ograničeni prostorom na svojim malim ekranima na mobilnim uređajima, ili koji samo žele zagarantovanu zabavu.

Lenovo džepni projektor

@benchmark.rs

Jednostavno povežite projektor sa kompatibilnim Android uređajem i on će neposredno da uveća filmove, slike, pa čak i poslovne prezentacije, projektujući ih u čak do 110 inča na svaki zid ili površinu i u uslovima sa malom količinom svetla. Sa jakim kontrastom optičkog mehanizma od 50 lumena, projektor prikazuje raznobojne, svetle i živahne slike i automatski ispravlja distorziju dozvoljavajući korisnicima da ga okreću do 90 stepeni u cilju boljeg pregleda. Svojim dualnim zvučnicima, ovaj prenosiv projektor takođe pruža snažan zvuk, poručuje kompanija Lenovo.

Potrebno je samo nekoliko sekundi da se postavi Lenovo džepni projektor i on može da projektuje sadržaj sa pametnog telefona preko wireless-a i preko DLNA ili Miracast programa. Kada se koristi bez kabla, korisnici mogu da projektuju film u punoj dužini jednim jedinim punjenjem, sa baterijom koja traje više od dva sata. Projektor podržava najčešće korišćene multimedija formate fajlova. Da bi podržao velike digitalne bilbioteke, projektor sadrži do 32 GB memorije na microSD kartici.

Što je najbolje od svega, kompaktan i lagan Lenovo džepni projektor može da stane u skoro bilo koji džep, što ga čini obaveznim uređajem svih onih koji žele da uživaju u digitalnom sadržaju u bilo koje vreme.

Izvor: benchmark.rs

Similar posts