Meni
Neki tekst

Novi Dell laserski projektor nudi 100-inčni 4K HDR prikaz

Dell ima novi laserski projektor koji je idealan za one koji ne žele da za 4K televizor od 80 inča ili više plate preko 10.000 dolara. Dell Advanced 4K Laser Projektor nudi 100-inčni 4K prikaz, uz podršku za HDR. Dell ističe da je projektor prvenstveno namenjen za korišćenje u kancelariji ili učionicama, gde je 100-inčni […]

Dell ima novi laserski projektor koji je idealan za one koji ne žele da za 4K televizor od 80 inča ili više plate preko 10.000 dolara. Dell Advanced 4K Laser Projektor nudi 100-inčni 4K prikaz, uz podršku za HDR.

Dell laserski projektor 4K HDR prikaz

Dell ističe da je projektor prvenstveno namenjen za korišćenje u kancelariji ili učionicama, gde je 100-inčni displej koristan za prezentacije velikom broju ljudi. Međutim, tu je i nekoliko karakteristika koje projektor čine odličnim rešenjem i za dnevne sobe.

Ovaj model zahteva svega četiri inča rastojanja od zida, kako bi projektovao 100-inčnu 4K sliku. Još jedan bonus je da koristi laser umesto sijalice, koja je skupa komponenta i mora često da se menja u drugim projektorima. Dell ističe da će sa osam sati korišćenja, tokom pet dana u nedelji, projektor ostvarivati radni vek od barem 10 godina. Tu je i 120Hz osvežavanje, Bluetooth podrška i USB port.

Dell Advanced 4K Laser Projector košta 6000 dolara.

Izvor: nezavisne.com

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite