Meni
Neki tekst

Novi BenQ W7500 projektor

Vrhunski projektor s odličnom kvalitetom prikaza i naprednim mogućnostima koji će vam pružiti pravi kino doživljaj u kućnim uslovima. Kada govorimo o vrhunskim kućnim projektorima mnogi će se začuditi kada kažemo da je ponuda na tržištu više nego adekvatna. Većina relevantnih proizvođača ima modele koji će kvalitetom i mogućnostima oduševiti sve filmofile. Jedan od njih […]

Vrhunski projektor s odličnom kvalitetom prikaza i naprednim mogućnostima koji će vam pružiti pravi kino doživljaj u kućnim uslovima.

image

Kada govorimo o vrhunskim kućnim projektorima mnogi će se začuditi kada kažemo da je ponuda na
tržištu više nego adekvatna. Većina relevantnih proizvođača ima modele koji će kvalitetom i mogućnostima oduševiti sve filmofile.

Jedan od njih je i BenQ koji u svojoj ponudi ima velik broj modela koji pokrivaju širok raspon potreba. Takođe i za one
najizbirljivije za koje je rezervisan model W7500.

U pitanju je naslednik popularnog modela W7000 koji je proizvođačev top model, a namijenjen je zahtvenim kućnim korisnicima koji traže visok kvalitet prikaza.

Sam projektor je poprilično ozbiljan uređaj koji kvalitetom slike može konkurisati znatno skupljim modelima konkurentskih proizvođača. To se može naslutiti i iz same cijene koja je sve osim
zanemariva.

Kvalitet slike je ovde poprilično dobar. Oštrina je na visokm nivou, dok je kontrast više nego
solidan, kao što je i dubina crne boje. Boje su dobro zasićene tako da je slika vrlo ugodna.
Gledanje filmova na ovom će projektoru biti pravi užitak.

Ceo tekst možete pročitati na sajtu pcchip.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite