Meni
Neki tekst

Moviphone telefon sa ugrađenim projektorom

Moviphone se po izgledu ne razlikuje od drugih Android telefona, međutim ono što ga sigurno izdvaja iz konkurencije je njegova sposobnost da pruži projekciju slike u HD rezoluciji. Kreator ovog telefona-projektora je američka kompanija Wireless Mobi Solution iz San Dijega. Glavna namena ovog telefona je projekcija filmova na zid ili bilo koju ravnu površinu preko […]

Moviphone se po izgledu ne razlikuje od drugih Android telefona, međutim ono što ga sigurno izdvaja iz konkurencije je njegova sposobnost da pruži projekciju slike u HD rezoluciji.

moviephone telefon projektori

Kreator ovog telefona-projektora je američka kompanija Wireless Mobi Solution iz San Dijega.

Glavna namena ovog telefona je projekcija filmova na zid ili bilo koju ravnu površinu preko ugrađenog laserskog projektora.
Projektor u telefonu ima jačinu 50 lumena i omogućuje projektovanje HD slike od 750p sa širinom od 100 inča. Moviphone će prikazati sve što se u tom trenutku nalazi na ekranu pa tako možete filmove, Youtube ili televiziju gledati sa prijateljima na bilo kojoj površini. Ovaj telefon je takođe zgodna opcija kad vam je potrebno da na brzinu napravite prezentaciju za par ljudi a zbog svoje lakoće prenosivosti, mogu ga koristiti i svi koji bi želeli da prikažu PowerPoint prezentaciju kupcima ili poslovnim partnerima.

moviephone telefon projektor - iz više uglova

Rezolucija projektovane slike sa Moviphone telefona je 1.280 x 720 piksela dok je kontrast 80.000:1

Telefon ima 5,5 inčni FHD ekran, 3 GB/4GB RAM memorije i 32GB/64GB interne memorije. Zadnja kamera ima rezoluciju 16MP a prednja 8MP.

Baterija ima kapacitet od 4.000mAh što je prema proizvođaču dovoljno za do 4 sata rada projektora.

Cena ovog telefona-projektora je 599$.

Više o Movifone telefonu možete pronaći na zvaničnom sajtu moviphones.com

Izvor: pcpress.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite