Meni
Neki tekst

Mali projektor, velikih mogućnosti – Epson EB-S03

Iz kompanije Epson na domaće tržište je stigao još jedan zanimljiv, kompaktan i povoljan kancelarajiski projektor. Nosi oznaku EB-S03 i za razliku od sličnih rešenja donosi značajno bolji kvalitet slike i zanimljive napredne mogućnosti. Mi smo imali priliku da se družimo sa njima i evo o kakvom je rešenju reč… Vizuelno posmatrano EB-S03 projektor se […]

Iz kompanije Epson na domaće tržište je stigao još jedan zanimljiv, kompaktan i povoljan kancelarajiski projektor. Nosi oznaku EB-S03 i za razliku od sličnih rešenja donosi značajno bolji kvalitet slike i zanimljive napredne mogućnosti. Mi smo imali priliku da se družimo sa njima i evo o kakvom je rešenju reč…

Epson projektor EB-S03

Vizuelno posmatrano EB-S03 projektor se ne razlikuje previše od ostalih EB rešenja – vrhunska izrada, laka montaža i mala težina njegove su glavne fizičke odlike. Sa druge strane on je daleko superiorniji u odnosu na modele iz iste klase jer nudi veći broj lumena i nove funkcionalnosti, kao što su Colour Universal Design (CUD), HDMI izlaz, dugme za isključivanje audio/video signala i slajder za korekciju horizontalnih ivica slike. Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji daju do tri puta svetliju sliku, što znači da ne mora da se zamračuje prostorija kako bi se dobila kristalno jasna slika, čak ni preko dana. Takođe, ovaj projektor je jednostavan za korišćenje i ima bolji kontrast koji konkretno iznosi 10000:1, dajući jasne i veoma detaljne pokretne slike.

Da budemo konkretniji – kvalitet slike koji nudi EB-S03 projektor je na nivou slike nekih kućnih bioskopa, što u prevodu znači da je reprodukcija boja na najviše mogućem nivou kao i detaljnost. To znači da i kompleksniji filmski sadržaji projektovani preko ovog projektora na platnu izgledaju gotovo savršeno i fluidno. Bitna stvar kod ovog projektora je i što spada među modele koji su izrađeni po najstrožijim Eco propisima – od proizvodnog procesa do isporuke krajnjem kupcu.

Kao odgovor na rastući trend deljenja informacija sa pametnih uređaja, laptop i tablet računara, ovaj projektor radi i sa iProjection aplikacijom za iOS i Android uređaje. Pomenuta aplikacija omogućava jednostavno deljenje sadržaja preko projekora, ali i brojne napredne mogućnosti vezane za šerovanje najrazličitijih vrsta sadržaja. Inače, prateći OSD na ovom projektoru je blago unapređen u odnosu na OSD koji prati starije EB projektore pa će i korisnici sa malo iskustva lako ući u sve cake i fazone koje poseduje. Jača strana je što je OSD i grafički odlično odrađen ističući ključne opcije pravo ispred korisnika.

Iako je reč o fizički veoma malom projektoru EB-S03 u biti nudi zaista impresivan kvalitet slike i odlične mogućnosti. Velike prednosti su mu to što se lako montira na najrazličitije zidne i stone nosače i što ukoliko zatreba može brzo da se prenese sa jedne na drugu lokaciju. Na sve to svakako treba dodati da će ga na domaćem tržištu pratiti i izuzetno povoljna cena što će biti dodatni motiv vlasnicima kancelarija da se odluče baš za EB-S03 projektor!

Izvor: itresenja.comOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite